onsdag 18 augusti 2010

länge sedan igen

jaha då va det ett tag sedan igen, är ju inte så duktig på det här men men, det kanske blir bättre nu när vardagen är här igen,
det kännns lite konstigt nu när mellan tjejen har blivit stor och börjar sin första dag i skolan va har alla år tagit vägen?? men det är väl bara mamma som tycker det är jobbigt för i morse var det en förväntans full engla som studsade ur sängen när klockan ringde och frågade,många gånger när ska vi åka?
vi åkte upp till skolan och där va det puss och kram nu kan ni åka. en annan stod där och trodde hon skulle vilja att man följde med in i klassrumet men inte det inte.
I helgen som va var vi på kryssning med barnen och en till familj det va super mysigt, efter som vi inte varit på någon semester då j har bytit tak på vårat hus, tog vi oss en lite 24h kryssning med birka, det va jätte roligt noah sköte sig exemplariskt han somna i vagnen kl 20,30 då vi skulle gå och äta smörgåsbord. efter det gick vi och satte oss och lyssnade lite på musik i baren så ungarna fick dansa lite och vi ta en drink hi hi. vid 24.30 gick jag och barnen ner till hytten pappan gick och spela black jack,
idag ska vi till barnläkaren för uppföljning av noah och hans dåliga mage/viktuppgång, hoppas hoppas att han har gått upp bra så det vänder nån gång, vid 13 måndader vägde han 8300 gram. nej nu ska jag ta och käka lite lunch innan hämtning från skolorna..

hej så länge.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar